Slapen in het hooi

Slapen in het hooi

Wilt u slapen in het hooi en van een romantische, onthaastende en authentieke ervaring genieten? Kom dan slapen in een hooiberg in Twente! Slapen in het hooi komt namelijk het dichtstbij als u een overnachting in één van de Reggehooibergen boekt, welke allemaal prachtig in het Twentse landschap gelegen zijn.

Authentiek en romantisch slapen in het hooi

In veel verhalen en films is slapen in het hooi het romantische hoogtepunt. U kunt dit authentieke en romantische tafereel ook meemaken met uw geliefde, ook al slaapt u dan iets comfortabeler in de heerlijke bedden. Slapen in het hooi is in een Reggehooiberg namelijk vertaald naar ‘slapen ónder het hooi’. Op een prachtige slaapvide ligt u direct onder het prachtige rieten dak van deze unieke accommodatie. Een Reggehooiberg is namelijk een ode aan een echte hooiberg, waardoor het rieten dak, de robuuste houten palen en de potdekselbetimmering nog echt aanwezig zijn. Slapen in het hooi komt dus wel heel erg dichtbij in een Reggehooiberg en is bijvoorbeeld heerlijk tijdens een romantisch weekendje weg!

Slapen in het hooi is tegenwoordig luxe

Slapen in het hooi is niet alleen romantisch, het is tegenwoordig ook luxe. Slapen in het hooi in de Reggehooibergen – hier dus vertaald naar ‘slapen onder het hooi’ – betekent namelijk dat u overnacht in een accommodatie die van alle gemakken is voorzien. U slaapt niet alleen heerlijk in comfortabele bedden op een romantische slaapvide onder het rieten dak, maar u geniet tevens van een prachtige L-vormige kamer, een keuken die van alle gemakken is voorzien, een luxe badkamer, openslaande terrasdeuren naar een terras middenin de natuur en natuurlijk van de vele mogelijkheden die op de diverse locaties waar u kunt slapen in het hooi, aanwezig zijn.

Slapen in het hooi reserveren

Reserveer nu ook uw romantische plekje onder het hooi met uw geliefde en beleef het romantische karakter van slapen in het hooi. U zult genieten van de hooiberg, de natuur en van elkaar!

Prijsopgaaf?

Partners

[sr-search-block]
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×