Logeren in een hooiberg

Logeren in een hooiberg

In de Twentse Reggestreek staan karakteristieke bouwwerken van houten palen en een rieten dak. Hier werd vroeger stro, hooi en koren opgeslagen, als voorraad voor de winter. De Reggehooibergen staan er nog steeds en getuigen van het vroegere Twentse boerenleven. Ze hebben alleen een andere bestemming gekregen, in sommige hooibergen kan zelfs overnacht worden.

Logeren in een hooiberg, vlakbij de Natuur

Een sfeervol interieur, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met infrarood sauna of stoomdouchecabine. De accommodaties in de Twentse Reggehooibergen zijn van alle luxe voorzien. De hooibergen staan bij agrarische bedrijven en op mooi gelegen vakantieparken. De natuur is dus altijd vlakbij.

In een authentieke hooiberg logeren

De Reggehooibergen hebben ruimte voor maximaal vijf personen en beschikken over een woonkamer met LCD televisie en dvd-speler en twee slaapkamers. Natuurlijk met heerlijke bedden die opgemaakt klaarstaan. Openslaande deuren leiden naar een eigen terras en tuin. Er is zoveel mogelijk vastgehouden aan het authentieke karakter van de hooiberg, zo is bij de constructie van het nieuwe rieten dak gebruik gemaakt van pen-en-gat verbindingen.

Bijzondere ervaring

Het is een bijzondere ervaring, want wanneer kun je nu slapen in een hooiberg? De tijd aan jezelf, opgaan in het landleven en genieten van de natuur. Even helemaal tot rust komen op een plek waar het verleden tastbaar is.

Logeren in een hooiberg?

Partners

[sr-search-block]
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×