Boerderij overnachting in een heuse hooiberg!

Boerderij overnachting in een heuse hooiberg!

Bent u op zoek naar een boerderij overnachting? Dan bent in een Reggehooiberg aan het juiste adres. Een boederij overnachting in een Reggehooiberg is namelijk niet zomaar een boerderij overnachting in uw eigen tent of caravan, maar is een bijzondere overnachting in een unieke accommodatie. Een boerderij overnachting in een Reggehooiberg is namelijk overnachten in een accommodatie die kenmerkend is voor het agrarische landschap. Reggehooibergen zijn op diverse locaties te beleven:

  • Boerderij De Heide Hoeve
  • Biologische Boerderij Het Exoo
  • Biologische Boerderij Erve Woolderink
  • Recreatieboerderij De Grimberghoeve
  • Vakantiepark Mölke
  • De Langenberg

Boerderij overnachting in een luxe en authentieke accommodatie

Een boerderij overnachting in een Reggehooiberg betekent bijzonder overnachten bij de boer, in een accommodatie die een kenmerkend onderdeel is van het agrarische bestaan. Al sinds jaar en dag zijn hooibergen en hooischuren niet weg te denken van boerderijen en ze zijn altijd al omschreven als heerlijke slaapplekken. Waar kon een boerenjongen het boerenmeisje vroeger nou romantischer ontmoeten dan bij de hooiberg, om daar gezellig samen de nacht door te brengen op het zachte stro? Deze romantiek is tijdens een boerderij overnachting nu ook voor u weggelegd, maar dan met nóg wat meer comfort. Reggehooibergen zijn namelijk een vindingrijke ode aan de traditionele hooiberg, met veel toegevoegde luxe, maar ook met behoud van authentieke kenmerken. Zo is er in de Reggehooiberg bijvoorbeeld ruimte voor een prachtige open keuken, een sauna en een heerlijke slaapvide, maar zijn de traditionele robuuste houten palen, het rieten dak en de ambachtelijke potdekselbetimmering ook nog steeds duidelijk aanwezig. Een boerderij overnachting in een Reggehooiberg is dus zowel luxe als authentiek!

Biologische Boerderij Het ExooBoerderij overnachting met z’n tweetjes of met z’n allen

Een boerderij overnachting in een hooiberg is door het romantische karakter natuurlijk perfect voor geliefden. Dit spreekt voor zich en behoeft geen verdere uitleg. De romantische momenten ziet u vast al voor u! Een boerderij overnachting in een Reggehooiberg is echter ook uitermate geschikt voor grotere groepen, zoals gezinnen, families of vriendengroepen. Gezellig samenzijn in de hooiberg, kinderen die spelen in de heerlijke ruime tuin en de vele activiteiten die gedaan kunnen worden rondom de hooiberg…het zijn allemaal voorbeelden die dit bevestigen.

Boek uw bijzondere boerderij overnachting

Boek nu uw eigen bijzondere boerderij overnachting met uw geliefde, gezin of groep en kom ook genieten van de luxe en authenticiteit van de Reggehooibergen. Geniet van de rust, ruimte en natuur en van gezellige momenten met elkaar. Een boerderij overnachting zal u goed doen!

Prijs & Beschikbaarheid

Partners

99,3% van onze gasten beveelt ons aan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×