Slapen in een hooiberg

Slapen in een hooiberg

Wilt u bijzonder overnachten? Kom dan slapen in een hooiberg! Proef de warme sfeer van de authentieke Reggehooiberg en ervaar het (vroegere) boerenleven. Reggehooibergen zijn gebaseerd op de historische bouw van hooibergen, hebben een landelijke uitstraling en herinneren aan vervlogen tijden. Komt u slapen in een hooiberg, dan is naast authenticiteit echter ook luxe gegarandeerd. Reggehooibergen zijn namelijk verrassend volledig ingericht en zijn van alle gemakken voorzien!

Slapen in een hooiberg, heerlijk authentiek!

Een Reggehooiberg is een vindingrijke ode aan de hooiberg. Op de hoeken van Reggehooibergen staan namelijk vier robuuste houten palen, ook wel ‘roeden’ genoemd. Wanden van nostalgische, dikke en donkere planken in ambachtelijke potdekselbetimmering, een rieten dak en ramen en deuren met roeden geven een echte agrarische uitstraling. En alleen al de dakconstructie met oersterkte pen-en-gat verbindingen doet authentiek aan, eigenlijk zoals de complete Reggehooiberg de authenticiteit van een echte hooiberg uitstraalt.

Lekker luxe slapen in een hooiberg

Slapen in een echte hooibergSlapen in een hooiberg is naast authentiek ook erg luxe. Reggehooibergen zijn namelijk verrassend volledig ingericht en zijn van alle gemakken voorzien.

De indeling

Op de begane grond bestaat de Reggehooiberg uit een ruime L-vormige woonkamer, een open keuken en een badkamer met douche en toilet. Via openslaande tuindeuren komt u op een heerlijk terras, waar u heerlijk landelijk uw ontbijtje kunt nuttigen, tot rust kunt komen en van de zon kunt genieten. De loungestoelen staan al voor u klaar! De woonkamer is prachtig landelijk ingericht en u vindt er ook een mooie wenteltrap, welke u via een kleine vide naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers met heerlijke boxspringbedden leidt. In de keuken zijn een oven/magnetron, Senseo koffiezetapparaat en vaatwasser binnen handbereik en kunt u in de badkamer weldadig ontspannen in een Finse sauna- of stoomcabine.

Slapen in een hooiberg op diverse locaties in Twente

Wilt u slapen in een hooiberg aan het water, in het bos, bij een heideveld of tegen de heuvels? Er zijn in totaal 12 Reggehooibergen in Twente te vinden, op 6 verschillende, prachtige locaties. Elke locatie heeft zijn eigen specifieke kenmerken, maar ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat u er helemaal tot rust zult komen!

Kom slapen in een hooiberg en boek nu uw hooiberg overnachting!

Bent u ook al helemaal warm gelopen voor het slapen in de hooiberg en spreken de authenticiteit en luxe van een Reggehooiberg u enorm aan? Wacht dan niet langer en boek nu uw hooiberg overnachting in één van de prachtige Reggehooibergen op één van de prachtige locaties in de Twentse natuur.

Hooiberg overnachting boeken

 • Boerderij overnachting
 • Landelijk overnachten
 • hooiberghutten
 • Slapen in een hooiberg
 • Logeren bij de boer
 • Erve Woolderink
 • Erve Woolderink
 • Erve Woolderink
 • Ontbijt Hooiberg
 • Woonkamer Hooiberg
 • Borrelen Hooiberg
 • Badkamer Hooiberg

Partners

[sr-search-block]
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×