Romantisch weekendje weg

Een uniek romantisch weekendje weg

Even lekker een romantisch weekendje weg, wie krijgt daar nou geen warme gevoelens van? Een Reggehooiberg is hiervoor de ideale uitvalsbasis! Bedenkt u zich eens hoe romantisch het zou zijn om met z’n tweetjes een romantisch weekendje weg in een hooiberg door te brengen. Met zijn tweetjes in alle rust genieten van elkaar, in een heerlijke natuurlijke omgeving op het romantische Twentse platteland. Kom samen tot zinnen in een omgeving met veel privacy en maak gebruik van de stoomcabine of sauna in dit unieke vakantiehuisje.

Romantisch weekendje weg Romantisch weekendje wegRomantisch weekendje weg
Terwijl u samen geniet van een uniek romantisch weekendje weg, hoeft u zich verder nergens zorgen over te maken. Wilt u ’s ochtends na het opstaan genieten van een heerlijk ontbijt of wilt u de gezellige avond met elkaar afsluiten onder het genot van een heerlijk glas champagne? Wij regelen het voor u, terwijl u zich ondertussen geheel op elkaar kunt richten.

Wat is er allemaal te doen tijdens uw romantisch weekendje weg?

U begint de ochtend heerlijk ontspannen en u eindigt de avond voldaan, maar overdag zijn er ook vele gezellige activiteiten te doen die u samen kunt ondernemen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan onderstaande mogelijkheden om uw romantisch weekendje weg een unieke invulling te geven:

  • Huur een fluisterbootje en verken het riviertje ‘De Regge’. Een meer romantische ontdekkingstocht dan deze bestaat niet, zeker niet als u tijdens zonsondergang op het water vertoeft.
  • Verken de omgeving van de Reggestreek per fiets. Een picknickmand kunnen wij eventueel voor u verzorgen. » meer info
  • Gezellig bowlen op Vakantiepark Mölke » meer info
  • Verken de omgeving van de Reggestreek per fiets. Een picknickmand kunnen wij eventueel voor u verzorgen. » meer info
  • Nationaal Park ‘De Holterberg ligt op korte afstand en is uitermate geschikt om hand in hand een ontspannen en romatische wandeling te maken.
  • Gezellig bowlen op Vakantiepark Mölke » meer info
  • Shoppen in de gezellige binnenstad van Almelo, Hengelo of Enschede. In al deze steden zijn diverse gezellige restaurants, terrassen en barretjes te vinden.

Bekijk de locaties waar u het romantisch weekendje weg kunt boeken:

[button link=”/locaties” color=”green”]
Bekijk locaties[/button]

[button link=”/tarieven” color=”green”] Bekijk de tarieven[/button]

Partners

99,3% van onze gasten beveelt ons aan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×