Origineel overnachten

Origineel overnachten is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Ze willen even weg uit de dagelijkse sleur: even op andere gedachten komen in een bijzondere omgeving. Of ze willen origineel overnachten om hun geliefde te verrassen, lekker samen of zelfs met het hele gezin. Origineel overnachten houdt ook in dat uzelf origineel moet zijn. Lukt u dat? Kunt u een originele overnachting vinden, waar iedereen vrolijk van wordt? Ja, dat kunt u! U heeft nu namelijk de Reggehooibergen ontdekt; een ideale accommodatie voor origineel overnachten in een prachtige omgeving!

Origineel overnachten in een prachtige accommodatie

Origineel overnachtenEen Reggehooiberg is een ode aan een fenomeen van vroeg; de hooiberg. Vroeger sierden vele hooibergen het Twentse platteland op. Hoewel ze destijds vooral functioneel werden gebruikt als opslagplaats voor hooi, stro en koren voor de dieren, vielen ze altijd al op om hun mooie vormgeving. Toch zijn ze langzamerhand uit het Twentse landschap verdwenen. Gelukkig zijn ze nu terug en worden ze nu Reggehooibergen genoemd. Vakantiegangers kunnen deze bijzondere accommodaties nu namelijk boeken en kunnen origineel overnachten in de prachtige omgeving van de Reggestreek. De Reggehooiberg is niet alleen van de buitenkant net zo mooi als vroeger, maar ook de binnenkant ziet er fantastisch uit en is er volledig op gericht om origineel overnachten mogelijk te maken. Openslaande tuindeuren, een nostalgische wenteltrap, een prachtige vide en geloof het of niet…er is zelfs een heuse sauna of stoomcabine in de badkamer te vinden. Nostalgie van vroeger met luxe van tegenwoordig gecombineerd: origineel overnachten is zijn puurste vorm!

Origineel overnachten in een adembenemende omgeving

Een overnachting in een Reggehooiberg is op zich al een enorme beleving, maar wanneer u de tuindeuren openslaat, ligt er ook nog eens een prachtige omgeving op u te wachten. Met uigestrekte bossen, nostalgische dorpjes, kronkelende landweggetjes en natuurlijk het charmante riviertje De Regge – welke u op vele verschillende manieren kunt ontdekken – is de Reggestreek een perfecte omgeving voor origineel overnachten. De Reggestreek kan bovendien perfect per fiets of wandelend ontdekt worden.

Origineel overnachten met een arrangement

Origineel overnachtenLaat zien hoe origineel u bent en boek snel en eenvoudig een Reggehooiberg. Om origineel overnachten nog specialer te maken, zijn er zelfs diverse arrangementen te boeken. Kijk hier dus ook eens tussen, want hoe zeker het ook is dat u uw ogen uit zult kijken in een Reggehooiberg, origineel overnachten kan niet bijzonder genoeg zijn!

 

 

Partners

[sr-search-block]
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×