365 dagen rond in Overijssel

365 dagen rond in Overijssel

De Ronde van Overijssel, een internationaal Wielerevenement, vindt dit jaar weer op 3 mei plaats. Een bijzondere route van meer dan 200 kilometer door het bijzondere Overijssel. Het parcours van dit evenement, dat ook wel Overijssels mooiste wordt genoemd,  leidt langs de mooiste plekjes van het gebied. Een geweldige route voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser. Reggehooibergen slaat de handen ineen met de organisatie van de Ronde van Overijssel om het mogelijk te maken de Ronde van Overijssel of delen ervan 365 dagen in het jaar te fietsen!

Beleef het parcours nu zelf
Er  is een speciaal fietsarrangement samengesteld voor zowel de sportieve als de recreatieve fietser die nieuwsgierig is naar al het mooist dat Overijssel te bieden heeft.  U geniet met zijn tweeën, met het gezin of een groep fietsers van een verblijf in één van de luxe Reggehooibergen en beleeft vervolgens de route van de Ronde van Overijssel of een deel ervan.

[box] Ronde van Overijssel arrangement
Romantisch weekendje weg

Kom een weekend of midweek genieten in een Reggehooiberg en combineer dit met het fietsen van enkele fantastische delen van de Ronde van Overijssel. De routes worden voor u in een GPS geladen en brengen u langs de mooiste punten van de ronde. U kunt zelf kiezen welke afstand u wilt fietsen.

[button link=”365-dagen-rond-in-overijssel”] Bekijk het arrangement[/button]

 

 

[/box]

Partners

99,3% van onze gasten beveelt ons aan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×