Reggestreek Wandel4daagse

Reggestreek Wandel4daagse

Van dinsdag 30 juni t/m vrijdag 3 juli vindt de Reggestreek Wandel4daagse alweer voor de 4e keer plaats. In samenwerking met Wandelvereniging Rijssen worden er weer twee bijzondere routes uitgezet die u langs de mooiste plekjes van de Reggestreek leiden.

Dagelijks kan er vanaf Partycentrum Mölke gestart worden tussen 9.00 en 10.00 uur. De wandelaar heeft keuze uit routes van 10 en 20 km. Onderweg ontdekt u tal van bezienswaardigheden en gevarieerde landschappen met bijzondere vergezichten. U maakt kennis met diversiteit aan flora en fauna langs rivier de Regge en op de Sallandse Heuvelrug met bos en heidelandschappen. U wandelt door de gemeente Rijssen-Holten die in 2012 uitgeroepen is tot Wandelgemeente van Nederland.

Start- en eindpunt:

Partycentrum Mölke
Molendijk 107
7466 PD ZUna

Wandelen met GPS

Gps WaypointAltijd al kennis willen maken met wandelen met GPS? Via Waypoint Notter kunt u een GPS-toestel lenen en een dag er op uit met de GPS. Waypoint geeft een uitgebreide instructie over het gebruik van GPS. Wilt u een GPS reserveren? Neem telefonisch contact op met Waypoint via 0548 – 541 803. Heeft u een eigen GPS apparaat? Dan kunt u de routes downloaden via www.reggestreekwandel4daagse.nl

 

 

Losse inschrijvingen:

Tarieven:

Voorinschrijving & betaling € 10,00 p.p.
Aanmelding aan de start € 12,50 p.p.

Dagkaart € 4,00 Voor deelnemers die de vierdaagse geheel fietsen is er na afloop een mooie herinnering.

Schrijf u hier in

 

 

Overnachten in een Reggehooiberg

Combineer uw deelname met luxe overnachten in één van de Reggehooibergen.

 

Zoek & Boek

Partners

99,3% van onze gasten beveelt ons aan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×