Nieuwe website Beleef Twente online

Nieuwe website Beleef Twente online

De maand is de nieuwe website van het Twents Bureau voor Toerisme  gelanceerd. Hierbij is natuurlijk gebruik gemaakt van de laatste technieken en alle informatie is geüpdatet. Naast de website is er ook de Beleef Twente App.

Met deze nieuwe website en app wordt voor de Twentse toerist een schat aan informatie gepresenteerd. Zo vindt u naast alle Reggehooibergen ook andere overnachtingsmogelijkheden zoals vele campings, bungalowparken & hotels op de website.  U kunt overnachtingsmogelijkheden gemakkelijk met elkaar vergelijken door belangrijke kenmerken van verblijven te filteren. Ook vindt u op beleeftwente.nl alle evenementen die er in de regio plaatsvinden, compleet met locatie op de kaart. Wilt u lekker uit eten in de omgeving? Via de app vindt u  alle restaurants, ijssalons en rustpunten zodat u tijdens uw verblijf rustig op de tablet, laptop of  smartphone een heerlijk terras in de buurt kunt uitzoeken.

Als u wilt weten wat er allemaal te doen is voor kinderen, welk cultureel erfgoed er is of waar u heerlijk kunt shoppen dan kijkt u op de website bij ‘zien en doen‘. Ook hier kunt u het ruime aanbod filteren op soort activiteit, toegankelijkheid en voorzieningen. Vanaf nu hoeft u dus niet meer oneindig te ‘googelen’ om te zien wat Twente te bieden heeft. De beleeftwente website en app beschikken over alle informatie die u nodig heeft. Volg Twente ook op facebook.com/landgoedvannederland.

 

Ga naar BeleefTwente.nl

Partners

99,3% van onze gasten beveelt ons aan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×