Hop on Hop Off Bus

Hop on Hop Off Bus

Komt u tussen 5 juni 2014 en 25 september 2014 in een Reggehooiberg logeren? Dan is de Reggestreek Hop On Hop Off bus zeker een aanrader! Vanaf ’s ochtends 10.00 uur t/m ‘s middags 18.00 uur brengt deze bus u elke donderdag  langs de mooiste highlights van de Reggestreek en de Holterberg.

Bezienswaardigheden

Er zijn in totaal 14 bushaltes waar de Hop On Hop Off Bus stopt, waaronder centra in Wierden, Enter, Rijssen en Holten waar u om de 2 uur kunt in- en uit stappen. Overige haltes zijn centrum Holterberg en toeristische recreatiebedrijven.

De Reggestreek biedt tal van musea en galerieën die u met de Hop On Hop Off Bus kunt bezichtigen. Zo vindt u in Enter het Klompen- en Zompenmuseum, Oudheidkamer Buisjan en scheepser De Waarf.  In Rijssen is het Brandweermuseum, gecombineerd met het Rijssens Museum te vinden en Wierden biedt een gezellig centrum waar u zich zeker een paar uur kunt vermaken door middel van een leuke wandeling langs de gezellige winkeltjes en bijzondere galerieën.  Holten, aan  de voet van de Holterberg, is ook zeker een uitstapje waard.

Reggestreek Hop On Hop Off BusBekijk hier de route van de bus

Kaarten

Kaarten voor de Hop On Hop Off Bus zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van de bushaltes.  U kunt ook online reserveren of bellen naar: 0547-381572 (De Langenberg).

Tarieven:

  • € 2,50 per kind tot 12
  • € 7,50 p.p. per volwassene
  • Gezinskaart: € 20,00 (max 2 volw. en 4 kids)

Partners

99,3% van onze gasten beveelt ons aan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×