Logeren bij de boer, een unieke ervaring!

Logeren bij de boer, het heeft iets unieks. Logeren bij de boer betekent namelijk wakker worden met een prachtig wijds uitzicht, opstaan in de geur van de natuur en heerlijk ontbijten terwijl u zich midden tussen de vredig grazende dieren, vrolijk fluitende vogels en alle andere natuurlijke taferelen bevindt. Hoe ontspannen kan een dag zijn?! Wilt u ook slapen bij de boer? Komt u dan eens naar Twente. Hier staan namelijk verschillende prachtige Reggehooibergen, accommodaties die van overnachten bij de boer een nog specialere ervaring maken.

Logeren op de boerderij in Twente

Eén van de meest bekende en mooiste regio’s om te logeren bij de boer is het prachtige Twente. Niet alleen vanwege het adembenemende Twentse landschap is logeren op de boerderij juist in deze regio zo aantrekkelijk, ook de welbekende Twentse Gastvrijheid maakt overnachten bij de boer in deze regio ontzettend aangenaam. Logeren bij de boer in Twente voelt namelijk écht als thuiskomen. De Twentse boer zal u altijd met open armen ontvangen en zal u uw gehele verblijf het gevoel geven dat u thuis bent.

Slapen bij de boer in Reggehooibergen

Enkele van deze Twentse boeren hebben een wel heel bijzondere accommodatie op hun erf staan waarin u kunt logeren bij de boer. Op verschillende locaties hebben Twentse boeren namelijk zogenaamde ‘Reggehooibergen’ gerealiseerd. Reggehooibergen zijn unieke accommodaties die speciaal zijn gebouwd om een overnachting bij de boer nog unieker te maken. Een Reggehooiberg is namelijk een ode aan de traditionele hooiberg, een object dat eeuwenlang het beeld van het agrarische landschap heeft bepaald. Een boerderij overnachting in deze accommodatie is een overnachting in een romantische accommodatie. Een Reggehooiberg is namelijk prachtig robuust van de buitenkant en gezellig en gemoedelijk van binnen. Bovendien is een overnachting in een Reggehooiberg logeren bij de boer in luxe. Reggehooibergen zijn namelijk volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.

Kom ook logeren bij de boer!

Ontdek zelf hoe luxe en romantisch logeren bij de boer in een Twense Reggehooiberg is en boek nu uw overnachting! De boer zal u met open armen ontvangen als u bij hem komt slapen in het hooi!

Nu boeken!

Partners

[sr-search-block]
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×