Hooiberghutten: de ideale uitvalsbasis voor een romantische overnachting en een bijzondere ervaring

Hooiberghutten zijn authentiek, maar voorzien van alle luxe. Ze zijn gelegen in een rustieke omgeving, maar er is tegelijkertijd ontzettend veel te ontdekken en te doen. En hooiberghutten zijn romantisch. Al deze kenmerken zijn de perfecte ingrediënten voor uw  bijzondere of romatische nachtje of weekendje weg of zelfs voor een gehele vakantie. Zoek dus niet verder, maar laat u betoveren door de Reggehooibergen, gelegen in de prachtige Reggestreek in het gastvrije Twente.

De authentieke en tegelijkertijd luxe hooiberghutten

HooiberghuttenReggehooibergen zijn hooiberghutten. Waar de term ‘hut’ nog enige twijfel zou kunnen zaaien met betrekking tot de vraag of deze wel zo geschikt zijn voor een onbekommerd romantisch uitje of vakantie, neemt de wetenschap dat de Reggehooibergen met alle luxe ingericht zijn, deze twijfel direct weg. De Reggehooibergen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken – inclusief magnetron/oven om het meest heerlijke en romantische diner te serveren – luxe badkamer, comfortabele bedden en openslaande deuren naar het terras. Vanaf dit terras kijkt u heerlijk wijds over het prachtige omliggende landschap, waardoor u zich de koning te rijk voelt. Bovendien voelen de hooiberghutten authentiek aan. Het rieten dak, de vier robuuste houten palen op de hoeken en de ambachtelijke potdekselbetimmering doen historisch aan, maar zijn tegelijkertijd solide en schitterend om te zien.

De prachtige ligging van de hooiberghutten

Hooiberghutten

Hooibergenhutten van Reggehooibergen.nl zijn niet alleen luxe ingericht en vormgegeven, ze zijn ook gelegen op de mooiste plekjes in de Twentse Reggestreek. Alle hooiberghutten zijn vrij gelegen in hun eigen beschutte omgeving en per locatie staan er maximaal 2. Vanuit de hooiberghutten loopt of fietst u bovendien direct het prachtige landschap in, waarin houtwallen, onontgonnen veengebieden, heidevelden en prachtige bossen elkaar afwisselen. Liefhebbers van rust en natuur kunnen hun hart dus ophalen. Maar ook de actieve vakantieganger kan in de Reggestreek naar hartelust activiteiten ondernemen. Van prachtige fiets- en wandelroutes tot kanoën en van klootschieten tot vissen…alles is mogelijk in de nabijheid van de hooiberghutten. Zelfs wanneer u eraan denkt om een complete vakantie met kinderen in één van de hooiberghutten door te brengen, is er elke dag wel iets spectaculairs te doen. In of rondom de Reggestreek is namelijk tevens een groot aanbod aan attractieparken, (indoor) speeltuinen, zwembaden en andere activiteiten.

De romantische hooiberghutten

HooiberghuttenDe hooiberghutten zijn van alle gemakken voorzien. Dit is niet het enige, want ook aan het vleugje romantiek is gedacht. Zo is in de badkamer een sauna- of stoomcabine te vinden om heerlijk te ontspannen, staan er op het terras loungestoelen voor u klaar om in de landelijke rust te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of romantisch diner en leiden een prachtige wenteltrap en kleine vide u aan het eind van de romatische dag naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers. Hier stapt u in een comfortabel bed, om na een heerlijke dag tevreden in elkaars armen in slaap te vallen en ’s morgens samen te ontwaken voor een prachtige nieuwe dag!

Bent u ook betoverd door de hooiberghutten?

Boek dan een Hooiberghut Vakantiehuisje bij één van de zes locaties in Twente.

Boek het logeren bij de boer

Partners

[sr-search-block]
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×